Të fundit

KEK siguron prodhimin e energjisë deri më 2030

31/08/2020

Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit së bashku me Korporatën Energjetike të Kosovës kanë ndërmarrë të gjitha masat për realizimin e investimeve në zgjerimin e mihjes ekzistuese të Sibovcit

Angazhimi i KEK-ut në kohë pandemie

04/06/2020

KEK-u është në mesin e institucioneve që janë në ballë të përpjekjeve në kohën e gjendjes emergjente për shkak të përhapjes së virusit Korona.www.mediaconsult.al Publiée par Media Cons

Sfidat e KEK-ut për stabilitet dhe siguri në sektorin energjetik

04/06/2020

Sfidat e KEK-ut për stabilitet dhe siguri në sektorin energjetikKorporata Energjetike e Kosovës në tri vitet në vijim ka nevojë të realizoj investime të mëdha kapitale, vlera e të cilave do

Për tri vjet KEK u investoi 1 milion euro për komunitetin

04/06/2020

Për tri vjet KEK-u investoi 1 milion euro për komunitetinwww.mediaconsult.al Publiée par Media Consult Pro sur Mardi 7 janvier 2020 Korporata Energjetike e Kosovës po vazhdon të investoj në plot

KEK-u kryen remontin kapital të Bllokut B-2 me qëllim të sigurimit stabil të prodhimit të energjisë

04/06/2020

KEK-u kryen remontin kapital të Bllokut B-2 me qëllim të sigurimit stabil të prodhimit të energjisë KEK-u kryen remontin kapital të Bllokut B-2 me qëllim të sigurimit stabil të prodhimit të

KEK-u arrin rekord në prodhimin e qymyrit për termocentralet

04/06/2020

KEK-u arrin rekord në prodhimin e qymyrit për termocentraletwww.mediaconsult.al Publiée par Media Consult Pro sur Vendredi 21 juin 2019 Me gjithë problemet dhe sfidat e shumta që dolën me shpron

Info Tjera

Titujt e kaluar