Të fundit

KEK së shpejti edhe me impiante për trajtimin e të gjitha ujërave në TC-B

28/06/2021

Në vazhdën e masave dhe aktiviteteve për zvogëlimin e ndikimit në mjedis të TC Kosova B-së, Korporatës Energjetike të Kosovës i është ofruar edhe një mundësi e mirë si përfitues i proj

Nisin përgatitjet për investimet në ndërtimin e impiantit për zvogëlimin e NOX-it në TC Kosova B

19/06/2021

Korporata Energjetike e Kosovës, në vazhdën e investimeve në fushën ambientale pritet të nis një prej projekteve të rëndësishme, atë të ndërtimit të impiantit, i cili do të shërbej si

KEK-u investon në sigurinë e njësive prodhuese

31/03/2021

Menaxhmenti dhe punëtorët e Termocentralit Kosova B janë angazhuar gjatë muajit mars që të përfundojnë me suksese revizionet në dy njësitë prodhuese. “Termocentrali Kosova B edhe pavarës

Numër i madh i projekteve të KEK-ut në ndryshimin e gjendjes në ambient

02/03/2021

Me gjithë vështirësitë e trashëguara nga e kaluara, Korporata Energjetike e Kosovës po vazhdon të ketë pjesë të rëndësishme të saj, investimet e vazhdueshme në përmirësimin e ambientit

Intervistë me Luigj Imeri, U.d i Kryeshefit Ekzekitiv të KEK-ut

29/01/2021

Pyetje: Si kanë performuar Njësitë prodhuese të Energjisë Elektrike? Luigj Imeri: Duke u bazuar në informatat e shërbimeve zyrtare të Korporata Energjetike e Kosovës reflekton se ka arritur n

KEK-u dhe Termokosi angazhohen për furnizim cilësor me ngrohje të kryeqytetit

19/10/2020

Falë angazhimit të KEK-ut dhe Termokosit, banorët e kyçur në rrjetin e ngrohëtores së kryeqytetit nuk do të kenë probleme me ngrohje nëpër shtëpitë e tyre. Të mërkurën, ushtruesi i det

Info Tjera

Titujt e kaluar