Të fundit

Produktet e qumështit nga Kosova, së shpejti në tryezat e evropianëve

11/04/2019

https://youtu.be/o_i_vfuNGZQ Industria e qumështit në Kosovë ka pasur rritje të madhe dhe falë mbështetjes së Bashkimit Evropian dhe të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit

Bashkimi Evropian ndihmon industrinë e mishit të plotësojë kushtet për eksport në BE

11/04/2019

Industra e mishit në Kosovë së shpejti pritet të nisin eksportin e produkteve me prejardhje nga mishi në Bashkimin Evropian. Hapja e dyerve për eksport po mundësohet falë trajnimeve të shumta

Fermerët rrisin kualitetin e qumështit, falë trajnimeve të organizuara nga BE-ja

11/04/2019

Edhe pse industria e qumështit viteve të fundit ka pasur një rritje të kënaqshme duke bërë që konkurrenca e këtij produkti të jetë e madhe me çka edhe konsumatorit i është mundësuar të

Bashkimi Evropian ua lehtëson bujqve punën në menaxhimin e fermës

11/04/2019

Bashkimi Evropian por investimeve të realizura, ka organizuar edhe trajnime përmes të cilave shumë fermerë kanë nisur përdorimin e softuerit për menaxhimin e blegtorisë në Kosovë. Për ferm

Info Tjera

Titujt e kaluar