Të fundit

Mirësevini bashkatdhetarë!

30/09/2019

Mirësevini bashkatdhetarë! Mirësevini bashkatdhetarë! Publiée par Media Consult sur Mardi 23 juillet 2019

Siguria e ushqimit në Kosovë

22/02/2019

Fermerët e Kosovës ndihmohen t'i plotësojnë standardet e BE-së Nga paslufta, një nga sektorët që është mbështetur vazhdimisht nga fondet e Bashkimit Evropian ka qenë bujqësia. Me mil

Promo dhe Reklama

08/12/2018

Shërbimet

08/12/2018

Kompania jonë ofron realizim të: Reklamave Televizive Radio Reklama Video Animacione Web Banerë Dokumentarë Debate televizive Menaxhime mediale Xhirime dhe fotografi profesionale të ahenxheve fam

Info Tjera

Titujt e kaluar