Partnerët tanë http://www.mediaconsult.al/wp-content/uploads/2018/12/partners-banner.jpg

Partnerët tanë

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
Dokumentari: Toka Jonë (2011)
Dokumentari: Mbështetja e fermerëve përmes granteve investive (2012)
Dokumentari: Hapat e ndryshimit(2014)

USAID-New Oportunities For Agriculture & MBPZhR
Dokumentari: Femrat në Bujqësi

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë-MTI
Reklama për mbrojtjen e konsumatorëve (2014)
            (Njihuni me të drejtat tuaja për të mos gabuar)

Ministria e Punëve të Jashtme
Shërbimet mediale-Konferenca e Ambasadorëve (2014)
Shërbime mediale-Konferenca e Ambasadorëve (2016)

Friedrich Ebert Stiftung FES & Lëvizja FOL
Xhirimet dhe Post-Produksion-Forumi për Prishtinën (2013)

Agjencia për Mbështetjen e Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme-MTI
Bashkëorganizimi i Hapjes së Parkut të Biznesit (2009)
Shërbime mediale-Java Evropiane (2010)

Koorporata Energjetike e Kosovës-KEK
Dokumentari për ndërrimin e elektrofiltrave në TC Kosova A (2013)
Shërbime mediale 2014
Animacione dhe storje (2018)
Storje informuese (2019-2020)

Kompania Pestova, Vushtrri (Vipa Chips)
Dokumentari për historinë e kompanisë (2013-2015)
Pop-Up animacione për TV (2014)
Pop-Up animacioni për lojën shpërblyese “Hap dhe Fito” (2017)

Aleanca Kosovare e Bizneseve-AKB
Reklama: Berëza e Punësimit (2010 dhe 2011)
Reklama: Java e Biznesit Kosovar (2011 dhe 2012)

Kompania “Digitalb”, Tiranë, Shqipëri
Dhënia e të drejtave autoriale për transmetimin e dokumentarit “Toka Jonë” (2013)

Komuna e Therandës/Suharekës
Dokumentari: “Suhareka, thesar i paeksploruar” (2014-2015)

Caritas Luxembourg Office in Kosovo
Dokumentari për realizimin e 4 projekteve (2014)

Lëvzja Fol
“Fol hapur” me Ambasadoren e SHBA-së, Tracey Ann Jacobson (2014)

Ministria e Infrastrukturës
Shërbime mediale (2015-2016 dhe 2017-2018-2019(mars)

Zyra e BE, Kosovë
Realizimi i storieve praktike për këshilla bujqësore (2016)
Siguria e ushqimit dhe mbarështimi i kafshëve në Kosovë (2019)

KEDS
Shërbime mediale (2017)

Aeroporti “Adem Jashari” (2016, 2017, 2018, 2019)
Realizim i reklamave
Storje televizive
Intervista

Komisioni Evropian:
Education Event (2019)