MC Pro http://www.mediaconsult.al/wp-content/uploads/2018/12/39109230_819525441586870_4209670022890520576_n.jpg

Për Media Consult Pro

Kompania “Media Consult Pro sh.p.k.” është fryt i bashkëpunimit të një grupi ekspertësh të mediave, të cilët vendosën ti sjellin tregut të Kosovës një dimension të ri të ofrimit të shërbimeve në fushën mediale, që në vitin 2010 ku pak kush kishte informacione dhe njohuri për to.

Me profesionalizëm dhe punë të pa ndalshme, ekipi ka arritur të finalizoj projekte të ndryshme duke filluar nga dokumentarët, reklamat, animacionet, menaxhimet mediale e shumë projekte të tjera.

Falë përkushtimit të ekipit dhe besimit të klientëve, sot Media Consult Pro ka arritur që si partner të saj të ketë institucione vendëse, kompani private të suksesshme, institucione ndërkombëtare, të cilat vazhdojnë të besojnë në punën profesionale dhe përkushtimin tonë.